KakanjLive | Subota, 05.12.2020. godine

Doček Nove godine na otvorenom

23.12.2015. - I ove godine u Kaknju će biti organiziran doček Nove godine na otvorenom.

novagodina_najava

Doček Nove godine na otvorenom u Kaknju: Maša i Medo, Snješko i Djed Mraz na zabavi za djecu u dnevnom terminu, u večernjem terminu nastupaju Haris Kulović, bend “AlterVal”, Adi Huskić, Adin Šolbić i DJ Infected

I ove godine u Kaknju će biti organiziran doček Nove godine na otvorenom.

U četvrtak 31.decembra, u dnevnom terminu, sa početkom u 11:00 sati, bit će upriličen program za kakanjske mališane sa velikom zabavom, maskotama, plesom i nagradama. Sa kakanjskim mališanima će se družiti Maša i Medo, Snješko i Djed Mraz.

U novogodišnjoj noći, u 22:30 sati, počet će program za sve uzraste i generacije. U programu nastupaju Kakanjac Haris Kulović, učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koji je nekoliko puta oduševio žiri ovog takmičenja kojeg čine velika imena muzičke scene, potom bend “AlterVal”, Adi Huskić, Adin Šolbić i DJ Infected.
Večerni program uživo će prenositi NTV IC Kakanj.

Programi će biti organizirani na platou kod solitera 3. Organizator je Javna ustanova za kulturu i obrazovanje Kakanj, finansijer Općina Kakanj, a program priprema organizacioni odbor kojeg je formirao općinski načelnik Nermin Mandra.

Sve građane Kaknja, ali i građane drugih općina, pozivamo da Novu godinu dočekaju na otvorenom u Kaknju. Za sve sadržaje se ne naplaćuje bilo kakva karta ili ulaznica.

Press Općine Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u