KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Članovi Naše stranke se družili sa novinarima

01.02.2017. - Članovi Naše stranke organizovali su druženje sa novinarima u kancelariji stranke u ulici Alije Izetbegovića lamela niz – C.

Članovi Naše stranke koja je prije mjesec dana krenula sa radom u Kaknju organizovali su druženje sa novinarima u kancelariji stranke u ulici Alije Izetbegovića lamela niz – C.

Predsjednik općinske organizacije Naše stranke, Dževdet Huskić i članovi Odbora su novinare upoznali sa radom stranke koja je krajem decembra prošle godine organizovala Zbor članstva na kojem je izabrano rukovodstvo Odbora Naše stranke u Kaknju.

Nakon što su pripremljeni formalni uslovi za porektanje aktivnosti, Odbor je i zvanično počeo sa radom i do sada su održana tri sastanka. Kreirana je i zvanična facebook stranica općinske organizacije Naše stranke i trenutno se radi na omasovljenju članstva.

Iz Naše stranke su rekli kako će u narednom periodu raditi na detektovanju problema u lokalnoj zajednici i pokretanju inicijativa prema općinskim i federalnim institucijama, a sve građane koji žele saznati više o aktivnostima ove stranke pozivaju da im se obrate u kancelariji na adresi u ulici Alije Izetbegovića – lamela niz C, svakim radnim danom osim nedjelje od 11 do 13,30 ili putem zvanične facebook stranice Naša stranka Kakanj.

Vezani članak:Naša stranka počela s radom u Kaknju

E.Š./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u