KakanjLive | Petak, 05.06.2020. godine

Čestitka povodom Kurban Bajrama

11.09.2016. - Predsjedavajući Općinskog vijeća Salven Katičić i načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra, uputili su zajedničku čestitku povodom Kurban Bajrama

dzamija_sutjeska

Bajramska radost, uvijek i iznova, snažno i upečatljivo, podsjeti na vrijednosti porodičnog zajedništva i lijepog ophođenja među ljudima, te na utjecaj življenja u skladu sa duhovnim principima na kreiranje pozitivnih odnosa u zajednici.

Uvjereni smo se da će poruke bajramskog praznika osnažiti i nastojanja zajednice da ljudima ukaže na značaj čovjekove žrtve za opće dobro, te da će dodatno usmjeriti čovjeka ka humanitarnom radu, volonterizmu i radu za korist zajednice i svih ljudi.
Sa željom da bajramsko ozračje bude još jedan podsticaj općim nastojanjima da se sačuvaju porodične vrijednosti, zajedništvo, te međusobno poštovanje i uvažavanje među ljudima, svim muslimanima upućujemo srdačnu čestitku povodom Kurban-bajrama.Bajram šerif mubarek olsun!
Ovo je čestitka koju zajenički potpisuju Predsjedavajući Općinskog vijeća Kakanj Slaven Katičić i načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u