KakanjLive | Nedjelja, 07.06.2020. godine

Čestitka povodom Dana Općine Kakanj

14.04.2020. - Načelnik Općine Kakanj, Aldin Šljivo i predsjedavajući Vijeća Općine Kakanj, Slaven Katičić, čestitali Dan Općine Kakanj

kakanjtunelDragi sugrađani, ove godine 15. april-Dan općine Kakanj, obilježavamo u ozračju borbe protiv širenja koronavirusa.Kakanj se dobro drži u ovoj borbi.U borbi protiv širenja koronavirusa Kakanjci pokazuju visok stepen ozbiljnosti, hrabrosti, strpljenja i zalaganja.

Molimo vas, dragi sugrađani, da nastavimo s ovako intenzivnom borbom. Takvom borbom, takvim zalaganjem, mi pokazujemo koliko volimo svakog čovjeka i koliko volim naš zavičaj.
Ovo je prilika da zahvalimo prvenstveno ljudima na prvoj lini odbrane od koronavirusa. To su zdravstveni radnici, policija, civilna zaštita, vatrogasci, komunalni radnici, trgovci u prodavnicama, vozači kamiona i svi drugi koji su angažirani na poslovima koji znače opstanak ljudi i snažnu borbu protiv širenja koronavirusa. Hvala i svim drugim subjektima koji su u ovim teškim danima pokazali društvenu odgovornost i koji nam pomažu u ovoj borbi.
S ovakvim porukama, svim građanima Kaknja čestitamo Dan općine Kakanj.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u