KakanjLive | Nedjelja, 07.06.2020. godine

Božićna čestitka

24.12.2015. - Predsjedavajući Općinskog vijeća Kakanj i Načelnik Općine Kakanj čestitali Božić

ususretbozicu

U čestitci piše:"Sa željom da božićno ozračje protekne u znaku istinske radosti koju donose tradicijske vrijednosti, okupljanje najbližih i najdražih, te susreti sa dragim ljudima i prijateljima, uz naglašavanje spoznaje da radost Božića donosi nadu i da ohrabruje čovjeka da se ustrajno bori sa iskušenjima i životnim izazovima,svojim sugrađanima katolicima upućujemo srdačnu čestitku povodom Božića.

Sa koncerta u susret Božiću

Uz ovu božićnu čestitku objavljujemo i fotozapis sa koncerta “U susret Božiću i Novoj godini” koji je održan 22. decembra/prosinca u kakanjskom Domu kulture.
U programu su nastupili učenici Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” iz Žepča, područno odjeljenje Čatići – Kraljeva Sutjeska koje vodi Marina Kovač.
Sviranjem na klaviru su se predstavile učenice Nikolina Kovač, Nives Bojić, Ismihana Vehab, Ana Marić, Marija Šain-Pavlić, Sara Pezer, Marija Babić.
Dječji zbor je pjevao pjesmu “I still believe in Christmas”.

Nastupili su Benjamin Drijenčić (truba) i mlada pijanistica Melika Buza, učenici Srednje muzičke škole u Zenici te mlade flautistice Nikolina Šimičić, Sonja Međugorac i Valentina Jukić.

Martina Jozinović i Vesna Tomičić pjevale su moderne Božićne pjesama uz pratnju Perice Ramljaka na gitari i prof. Armena Škobalja na klaviru.

Nastupili su i Župni zborovi iz Kaknja i Kraljeve Sutjeske, koje vode sestra Angelika Bošnjak i Marina Kovač kao i Tamburaški zbor iz Kraljeve Sutjeske pod vodstvom Tome Maltara.
Voditelji u ovoj večeri, bili su Natalija Pezer i Dario Šipić.

Magistar klavira, Bartolomej Stanković, svojim nastupom posebno je obradovao posjetioce ovog koncerta.

KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u