KakanjLive | Nedjelja, 28.02.2021. godine

Beged i Rudar predstavili novu opremu

08.03.2018. - Pred nastavak nogometne sezone, i gostovanja u Gračanici, u Fudbalskom klubu Rudar predstavili su sportsku opremu koju je nabavila firma Beged

U srijedu, 7. marta, u poslovnom kompleksu firme Beged, predstavljena je nova sportska oprema u kojoj će fudbaleri Rudara trenirati im igrati tokom nastavka prvenstva. Generalni sponzor kluba Edin Begovac i njegovo transportno uslužno preduzeće za novu opremu su izdvojili 29.800 maraka, a u kompletu se nalaze zelenocrni i bijeli dresovi sa štucnama u istim bojama u kojima će se igrati utakmice. Tu su i podresovi, zatim oprema sa jaknom, radnim i paradnim trenerkama.
U idejnom rješavanju vizulenog identiteta sportske opreme „zelenocrnih“ aktivno je učestvovao sekretar Kluba Armin Bašić, a zaokruživanje posla sa isporukom odradila je firma Grafo Balkan (Gbt) iz Banjaluke.

fadiloprema

Fadil Hodžić, trener seniorskog tima ovom prilikom je rekao du su igrači obradovani i da seb to vidi po njihovim osmjesima i istakao zalaganje Edina Begovca za kvalitetan nastavak sezone:
- U toku pripremnog perioda radili smo u Zenici, Visokom i Kaknju i nastojali iskoristiti uslove terene i objekata uz maksimalnu podršku gospodina Begovca.Ta podrška nastavljena je i nabavkom ove sportske opreme za koju je Beged izdvojio oko 30 hiljada maraka.

begedoprema

Edin Begovac, vlasnik Begeda je zadovoljan radom i saradnjom sa firmom iz Banjaluke, a posebno je naglasio da je dogovorena petogodišnja saradnja i dodao:
-Veoma je važno da smo sklopili dogovor o nadopunjavanju i narudžbama ujedinačnih dijelova opreme. Znači ako možemo dobijati prema našem zahtjevu jedan par štucni ili jedan-dva dresa ukoliko dođe do njihovog oštećenja. Zato smo se odlučili da od istog isporučioca nabavimo i opremu u vrijednosti od deset hiljada maraka za omladinski pogon.

Na ovaj način Beged će finansirati nabavku opreme ukupne vrijednostio od 40 hiljada maraka.

Iz Rudara najavljuju pokretanje on-line shopa u kojem će navijači moći kupovati dresove i ostale sportske i navijačke rekvizite.

noaoprema

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u