KakanjLive | Četvrtak, 25.02.2021. godine

Bećir Mehanović ostaje trener Rudara

06.07.2019. - Čelnici Rudara odlučili su da ovaj mladi stručnjak ostane na kormilu prvog tima. Prozivku i prvi trening Mehanović je zakazao za ponedjeljak 8.jula u 17 sati, kada će i zvanično početi pripreme za novu sezonu

becirimanade
Vodstvo Rudara, zadovoljno Mehanovićevim radom u burnom finišu protekle sezone, donijelo je odluku da ovaj mladi i ambiciozni trener i u narednom prvenstvu predvodi prvi tim.
Bez obzira na odlazak velikog broja igrača, Mehanović smatra da situacija nije alarmantna i da će Zeleno-crni spremno dočekati novu sezonu i igrati značajnu ulogu.

-Ekipu sam preuzeo u najtežim trenucima i dokazao hrabrost, ali i spremnost da mogu uspješno voditi prvi tim. I sada je situacija dosta složena, ali ja se ne plašim izazova. Imamo kostur tima, biće i pojačanja, a tu su i mlade domaće snage u koje imam povjerenja. Zahvaljujem se čelnicima kluba na povjerenju i uz njihovu pomoć, koja sigurno neće izostati, mislim da ćemo igrati bolje nego minule sezone i ostvariti ciljeve, istakao je Bećir Mehanović.

Prozivka i prvi trening zakazani su za ponedjeljak 8.jula u 17 sati kada će i zvaniočno početi pripreme za novu sezonu.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u