KakanjLive | Srijeda, 12.05.2021. godine

Alma Ras od večeras u Kaknju-nagrade za prve kupce

29.09.2017. - Domaći brend lider i istoimena kompanija Alma Ras večeras, sa početkom u 17.00 sati u ulici Alije Izetbegovića 37. Ovo je poziv za sve ljubitelje finog donjeg rublja i spavaćeg programa da svojim prisustvom uveličaju ovaj svečani događaj, a prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni

Više od 19 godina kompanija Alma Ras je prepoznata po upotrebi najfinijih materijala evropskog porijekla, inovacijama i unikatnom dizajnu. Zadana misija kompanije jeste kupcima pružiti visok nivo vrijednosti za uloženi novac kroz kvalitetni proizvod, te visok nivo usluge i zadovoljstvo prilikom kupovine. Alma Ras je od male porodične radionice u Olovu postala poznati brend i kompanija koja zapošljava više od 1.000 radnika i kontinuirano nastavlja rast i razvoj, osvajajući nova tržišta. Pored domaćeg, bh. tržišta, svoje proizvode plasira i u Sloveniji, Danskoj, Crnoj Gori, Kosovu i Makedoniji.

006

Kupce u novom maloprodajnom butiku, pored Basic linije, očekuju i sezonski modeli koji prate svjetske trendove. Kvalitetni materijali i krojevi u sezonskim kolekcijama nude iznimnu udobnost i funkcionalnost, dok vrhunske kreacije i suptilni detalji čine da se žene osjećaju uvijek senzualno i poželjno. Alma Ras brend je namijenjen cijeloj porodici, stoga će Vaše mališane oduševiti pamučne pidžame i donje rublje veselih boja i razigranih motiva.

009

Kreativni tim ove kompanije pažnju je posvetio i muškarcima kroz muški brend Manners, a koji će se naći na policama Alma Ras butika. Linije su dizajnirane da slijede svaki pokret i da odaju utisak pravog muškarca sa istančanim stilom.

U fotogaleriji pogledajte samo neke od modela koji vas očekuju, a sve novitete pratite na oficijelnim FB stranicama: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim i www.facebook.com/manners.man.in.motion

ALMA RAS

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u