KakanjLive | Utorak, 04.08.2020. godine

Alma Ras - Neodoljivo donje rublje i grudnjaci sniženi za 20 posto

07.05.2018. - Kompanija Alma Ras ove godine obilježava 20 godina postojanja, te tim povodom svakog mjeseca daruje, simbolično, prvih 20 kupaca u svim maloprodajnim buticima.

ar_maj_naslovna

Ova kompanija poznata je po raznovrsnom asortimanu donjeg rublja i spavaćeg programa, prirodnim materijalima evropskog porijekla, te odličnim pogodnostima koje daje svojim kupcima svaki mjesec. U mjesecu maju očekuje Vas donje rublje nove kolekcije brendova Alma Ras i Manners, te grudnjaci sniženi za 20% u butiku Alma Ras, na adresi Alije Izetbegovića 37, u Kaknju.

ar_maj_tekst

Pripadnice ljepšeg spola svjesne su da pravilnim izborom donjeg rublja mogu postići efekat savršenog izgleda, dok će neodgovarajućim odabirom upropastiti dojam sveukupnog outfita. Pri odabiru u raznovrsnom asortimanu iznimno je bitno da odgovara vašim proporcijama i potrebama i iznad svega da je udobno. Brendovi Alma Ras i Manners odličan su izbor zahvaljujući pažljivo biranim kvalitetnim prirodnim materijalima koji čine da se osjećate ugodno. Paleta boja počinje od neizbježnih: bijele i crne, pa sve do onih najmodernijih ove sezone.

Drage dame, brend Alma Ras ovaj mjesec posebnu pažnju posvećuje i grudnjacima. Obzirom na činjenicu da se žensko tijelo vremenom mijenja, preporučuje se mjerenje prije kupovine, a u tome će Vam pomoći ljubazno osoblje kompanije Alma Ras. Grudnjaci različitih modela, veličina i dezena čekaju na Vas po cijenama nižim za 20%.

Sve novitete i razne pogodnosti pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners.

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u