KakanjLive | Četvrtak, 25.02.2021. godine

Aldin Šišić napustio Mladost

27.12.2016. - Nakon tri godine provedene u redovima Mladosti, Aldin Šišić je s predsjednikom Mušijom dogovorio sporazumni raskid ugovora

aldin_sisicAldin Šišić, najvjerovatnije karijeru nastavlja u Čeliku

Pored Aldina Šišića, trener Husref Musemić se odrekao uslugaLazara Kalajanovića, Dženisa Šumana, Nemanje Asanovića i Darka Boškovića.

Nakon pune tri godine provedene u Mladosti, s kojom je izborio ulazak u Prvu, a zatim i u Premijer ligu, Aldin Šišić je u dogovoru s predsjednikom Mensurom Mušijom sporazumno raskinuo ugovor.

Ove sezone Aldin Šišić je imao 17 prvenstvenih nastupa i jedan u okviru Kupa Bosne i Hercegovine. Ovaj 26-godišnji veznjak pored Mladosti nastupao je još za Čelik, Vitez,Velež i Slobodu iz koje je i došao u redove tadašnjeg dobojskog prvoligaša.
Prema nepotvrđenim informacijama, Šišić će karijeru nastaviti u svom matičnom klubu, zeničkom Čeliku, kojem bi povratak ovog iskusnog veznjaka mnogo značio u borbi za opstanak u premijerligaškom društvu.

Šišić se putem Facebook-a oprostio od svog dosadašnjeg kluba:
“Eh ovako... Danas sam se dogovorio sa predsjednikom Kluba o raskidu saradnje i sve je bilo OK... Kako smo gospodski sarađivali ove tri godine tako smo se i rastali... Mladost nikad i ne smijem zaboraviti. Mozda i najljepše trenutke svoje karijere sam proveo u tom malom mjestu punom ljubavi... Ono što ja kažem i što mi i dan danas nije jasno da ljudi od 7 do 77 godine žive za taj klub... Nekom je on mali ali tim ljudima je taj klub sve... Uvijek sam davao sve od sebe na utakmicama, a naravno nekad je to bilo dovoljno, nekad ne... Mislim da kad se sve sabere da smo i previše dobrih stvari uradili u tom klubu i oko njega. Ali takav je fudbal i tako je to inače u životu...Sve što je lijepo kratko traje, a meni je bilo prelijepo. Hvala svima od svakog navijača do Uprave kluba. Do radnika u klubu... Babala čista obraza napušta Mladost, a vama dragi Legionari želim da što duže živite svoj san i gledate svake godine Mladost u Premijer ligi jer to vi zaslužujete... Hvala i Edinu Begovcu koji je bio tu kad sam došao tek... Budite svi zajedno i tad vam ne može niko ništa.... ABd opet nekad zajedno... Hvala punoooo Dobojani”.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u