KakanjLive | Subota, 06.06.2020. godine

Saopštenje o održavanju saobraćajnica iz JP Vodokom

04.01.2016. - Povodom pisanja građana na nekim portalima i Facebook-u iz Vodokoma saopštavaju

ceste_snijeg

Povodom pisanja građana na nekim portalima i Facebook-u a u vezi održavanja saobraćajnica koje po nalogu Zavoda održava „VODOKOM“ upućujemo saopštenje za javnost:

Zahvaljujemo građanima koji u ovom trenutku razumiju i prije svega vide da radnici i raspoloživa mehanizacija konstantno (24 sata) rade na raščišćavanju, razgrtanju i posipanju saobraćajnica, kako mašinski tako i ručno, te su tim povodom i uputili razumne sugestije kako Općini tako i ovom preduzeću.

Onim građanima koji su navodno nezadovoljni održavanjem saobraćajnica, posebno prema izletištu Ponijeri, prije svega savjetujemo da na put ne kreću bez zimske opreme, prije svega zimskih guma, uz ostalu opremu što smo svakako zakonom obavezni u zimskom periodu. Posebno im preporučujemo da kada u ovim uslovima putuju u druge susjedne općine, pa i u glavni grad, obrate pažnju na stanje i prohodnost njihovih puteva, i onda nek na prenesu svoje utiske. U svakom slučaju zahvaljujemo ima na, vjerujemo, dobronamjernim kritikama koje ćemo uvažiti i maksimalno ispoštovati, a što će na kraju ocijeniti nadzorni organ, odnosno Zavod za izgradnju i planiranje Općine Kakanj.

Na raspolaganju smo 24 sata, radimo punom parom za dobrobit ovog grada i svih ljudi koji u njemu žive.

Kontakt telefoni: 557 – 950, 557 – 951.

E-mail: vodokom@bih.net.ba

Više iz JP Vodokom d.o.o Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u