KakanjLive | Petak, 26.02.2021. godine

S Vlašića preko Makarske do Antalyje

17.12.2015. - Poznate destinacije priprema Mladosti

mladostborac_ekipa
Da u Mladosti ništa ne prepuštaju slučaju najbolje pokazuje plan priprema koji će se realizirati čak na tri destinacije. Odmah poslije prozivke, koju je trener Ibro Rahimić zakazao za 11.januar/siječanj 2016.godine, Mladost će bazični dio priprema obaviti na Vlašiću. Bit će to zagrijavanje za drugu fazu priprema u Makarskoj, gdje će se odigrati i prve kontrolne utakmice. Treći i najvažniji dio priprema, na kojima će kroz treninge i kontrolne utakmice trener Rahimić sa svojim pomoćnicima modelirati igru i momčad, odnosno udariti glazuru za prve proljetne nastupe, obavit će se u Antalyi (Turska).

- Obzirom da ljetos i tijekom reprezentativnih pauza nismo išli nigdje van Kaknja, te na vremenske neprilike koje se mogu očekivati u pripremnom periodu, odlučili smo da skoro kompletne pripreme obavimo na poznatim destinacijama u kojima će Stručni štab imati idealne uvjete i moći realizirati svoj plan. Svjesni smo da nas u nastavku sezone očekuju teška iskušenja, jer igramo na dva fronta, u borbi za opstanak i završnici Kupa i samo maksimalno spremni možemo ostvariti željeni cilj, riječi su predsjednika Mladosti Mensura Mušije.

Što se tiče igračkog kadra, izvjesno je da će biti promjena. U planu je angažiranje 3-4 ciljana pojačanja,a tek nakon dolaska novih igrača menadžer Rahimić će dati zeleno svjetlo za odlazak ili ustupanje pojedinih igrača.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u