Untitled Document
 

 

 
Untitled Document
 
26. 06. 2013.
Poklon koncert
Zvijezde granda u Kaknju 7. jula/srpnja
Kako je danas saopšteno iz Općine Kakanj, ovo bi trebao biti definitifno usaglašeni datum za održavanje koncerta, kojeg „Grand“ poklanja Kaknju i Kakanjcima

Saša i Gile, u finalnoj emisiji, kada je osvojena nagrada – Poklon koncert

Od tri moguća datuma, koja su do danas bila u opticaju, za organizaciju Poklon koncerta, gradu iz kojeg dolazi ovogodišnji pobjednik „Zvezda Granda“, jedan je izgleda konačan. Iz Općine Kakanj saopšteno je „Prema novim informacijama koje je općinskom načelniku Nerminu Mandri putem telefona saopštio Saša Popović, direktor Grand produkcije, koncert će biti održan u nedjelju 7. jula 2013. godine u Kaknju, na stadionu FK "Rudar" Kakanj, sa početkom u 20.00 sati“.

Na kraju saopštenja se kaže da će o koncertu više riječi biti u emisijama "Granda" i da će Općina Kakanj učiniti sve da koncert zvijezda Granda bude nezaboravan događaj za desetine hiljada ljudi koliko se očekuje da će na dan održavanja koncerta doći u Kakanj.

Podsjećamo, da je pored 7. jula/srpnja, bilo govora i o održavanju ovog koncerta 4. ili 5. jula/srpnja.Prema posljednjem saopštenju, ova dva datuma su „otpala“ i sada bi 7.7.2013. trebao biti konačno usaglašen dan za najavljeni koncert.

KakanjLive

Untitled Document
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Preporučite: