Kakanj Petrol - PJ Kakanj Portal
  Kontakt
   
  Kakanj Petrol d.o.o. Kakanj
  72 240 Kakanj
  Ulica 311 Lahke brigade
   
  Telefon / fax:
  ++ 387 32 552-401
   
  Benzinska pumpa Kakanj:
  Tel.: ++ 387 32 552-402
   
  Benzinska pumpa Bjelavići:
  Tel.: ++ 387 32 552-403
   
  Stolarija Portal :
  Tel.: ..++ 387 32 552-401
  Mob.: ++ 387 62 343-093
   
  E-mail:
  kakanjpetrol@bih.net.ba
   
 
 
 
 
- smanjuje potrošnju
- max. iskorištava snagu motora
- lagan start zimi
- smanjuje buku
- poboljšava rad motora
- štiti sistem ubrizgavanja
- štiti katalizator
- produžava vijek trajanja motora
 
 
 
   
 
Dogovorite sada.
 
Uradite prije krečenja.
 
Platite poslije.
   
 
Za radnike Rudnika Kakanj i Termoelektrane Kakanj omogućili smo kupovinu stolarije na šest do 12 rata.
O nama
 

Privredno društvo Kakanj Petrol d.o.o. osnovano je 2005. godine, kao društvo za veleprodaju, maloprodaju i transport nafte i naftnih derivata.


Sa stoprocentnim privatnim kapitalom, osnivač i vlasnik firme je inžinjer mašinstva Ferid Čaluk.Više od dvije decenije iskustva na odgovornim funkcijama ugradio je u osnivanje i razvoj firme.


Brzo smo osvojili povjrenje kod vlasnika motornih vozila i poslovnih partnera i proširili našu djelatnost na proizvodnju plastične i aluminijske stolarije. Kakanj Petrol djeluje u dvije organizacione cjeline: Promet naftnim derivatima i Stolarija Portal.Promet naftnim derivatima obavljamo na benzinskim pumpama: Kakanj i Bjelavići, te transportom i dostavom vlastitim autocisternama.


U organizacionoj jedinici Promet naftnim derivatima nudimo kvalitetna goriva, uključujući i goriva pete generacije sa količinama sumpora ispod 10 mg/kg.
Prodavnice benzinskih pumpi u ponudi imaju: motorna ulja, dnevnu štampu, bezalkoholna pića, autokozmetiku i ostali potrošni materijali za motorna vozila.
U organizacionoj jedinici Stolarija Portal proizvodimo plastičnu i aluminijsku stolariju koristeći petokomorni profil REHAU.


Zahvaljujući korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, uposlenicima i društvu u cjelini, Kakanj Petrol je razvio međusobno korisne odnose zasnovane na povjerenju i vjernosti kupaca. Dostignuto povjerenje nastojimo održavati i unaprjeđivati.


Zadovoljavamo najviše standarde kvaliteta, što potvrđuju naši klijenti bez obzira da li se radi o građanima ili privrednim subjektima.


U središtu našeg poslovnog interesa je potrošač. Tom strateškom cilju svakodnevno se posvećuje dvadeset zaposlenika odgovarajućeg stručnog obrazovanja. Među njima su visokoobrazovani ali i umješni kvalifikovani radnici vođeni poduzetnom upravom.


Sve što govori o nama i našim odnosima sa poslovnim partnerima pokušali smo reći kroz slogan „Mi cijenimo vaše povjerenje“.

   
 

Misija


Zadovoljstvo naših klijenata je prije svakog drugog interesa Kakanj Petrola.Unaprijediti već visoko dostignuti nivo kvaliteta usluga i roba. Ostati pošten, značajan i uvažavan poslovni partner na tržištu nafte, naftnih derivata, plina, PVC i ALU stolarije. Kontinuirano zadovoljavati potrebe održivog razvoja, uključujući ekološke standarde i zadovoljavanje potreba stanovništva za kvalitetnijim životom u lokalnoj zajednici.

   
  Vizija


Izgradnja uzajamno korisnih odnosa između Kakanj Petrola, postojećih i potencijalnih klijenata, zasnovanih na korektnim i transparentnim odnosima sa garancijama za sve pružene usluge, proizvedene i prodate robe.

   
  Na vrh stranice